Hirdetések 2020. március 22. Nagyböjt 4. vasárnapja

Hirdetések

Március 22. Nagyböjt 4. vasárnapja

  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2020. március 17-én közleményt adott ki, melynek lényege, hogy a járvány miatt templomainkban Nagyböjt 4. vasárnapjától – beleértve a március 21-i tárnokligeti szombati elővételi misét is – A SZENTMISÉK NEM LESZNEK NYILVÁNOSAK,tehát a nép jelenléte nélkül misézik József atya értünk. Az előre felvett miseszándékok felajánlásával.

A veszélyhelyzet elmúltáig a többi templomi szertartás is szünetel (pl. keresztút, közös szentségimádás, énekkari próba, jegyesoktatás, stb.) A vészhelyzet ideje alatt vasárnaponként a nép részvétele nélkül lesz énekes szentmise, melyre a hívek plébániáink Sóskút, Tárnok, Tárnokliget, Pusztazámor Plébánia nevű Facebook-csoportján keresztül online bekapcsolódhatnak.

A Püspöki Konferencia ajánlja, hogy a médiákban (M1, Duna Tv, Kossuth Rádió, Katolikus Rádió, stb…) közvetített szentmisékbe kapcsolódjunk be, és a tökéletes bánat felindítása után lelki áldozást végezzünk.

  • A jegyesoktatás online, interneten lesz megtartva.
  • A meghirdetett lelkigyakorlat is elmarad sajnos.
  • A sóskúti plébánián a veszélyhelyzet ideje alatt is tartunk ügyfélfogadást Szerdán 9:00-12:00-ig, Pénteken 15:30-17:30-ig. Kérjük azonban, hogy személyesen csak igen indokolt, sürgős, súlyos  esetben keressenek fel. (pl. temetés bejelentése. stb…) Egyéb esetben kérjük, telefonon keressenek! Telefonszám: +36/23 348-018
  • Jövő vasárnap március 29-én térünk át a nyári időszámításra, ez azt jelenti, hogy hajnalban 2:00-ről 3:00-ra kell állítani az órákat.
  • Ha valaki szeretne a nép nélküli szentmiséken miseszándékot mondatni, kérem, ügyfélfogadási időben jelezze.  

      Miseszándékok:    március 25. Szerda + Gothár István és élő és + családtagokért

                                   március 27. Péntek Szeretetláng imacsoport szándékaira

                                   március 29. Vasárnap + Masason László halálának 5. évfordulója alkalmából